Smještaj

Dobreć je malo seosko naselje s manje od 400 stanovnika. Ako odlučite odsjesti u Villi Marone, vjerojatno ćete sresti polovicu njih i ti će susreti biti ugodni jer riječ je o toplim i srdačnim ljudima, dobrim domaćinima, koji istovremeno poštuju tuđu privatnost.

Iskustvo

Površina kuće je 220 m2. Prostire se na tri etaže s prostranim balkonom (8 m2), još prostranijom natkrivenom terasom na katu (16 m2) i okućnicom (900 m2). Ima i terasu sa sunčalištem i garniturom za sjedenje te preljevni bazen

360° Virtualna šetnja

Opremljenost

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Taj spoj naših afiniteta posjeduje i sama lokacija Ville Marone, nismo ju birali slučajno. Dobreć se naime nalazi na obroncima Učke a pogled mu puca na Jadran, pa kamo god da se čovjek okrene priroda ga naprosto mami da joj se posveti, na koji god način.

Znamenitosti

Kuća se nalazi na 360 metara nadmorske visine na istočnoj obali Istre u Kvarnerskom zaljevu ispod strmih padina planinskog masiva Učke – parka prirode i vegetacijom bogate planine.

Aktivnosti

Kad ste se jednom zatekli u Dobreću, teško je nabrojati sve aktivnosti na otvorenom u kojima možete provesti svoje slobodno vrijeme. Navest ćemo stoga samo osnovne kao što su biciklizam i pješačenje – u blizini je Park prirode Učka s brojnim planinskim stazama

Povezanost

Villa Marone odlično je povezana s svim većim gradovima i aerodromima svojo blizini, tako npr. s Krka možete doć za 50 minuta ili iz Pule za samo cca 90 minuta!

Kontaktirajte nas

10 + 12 =

Gdje smo

Specifikacije

Veličina: 256 m2

Broj osoba: 10

Broj soba: 5

Broj kupaona: 5

Min. br. noćenja: 4

Villa Marone

Interijer

Virtualna šetnja

Eksterijer

Opremljenost

Sigurnost i kućna pravila

Cjenik

Iskustvo

O nama

Znamenitosti

Lokacija

Novosti

Kontakt

Gordana Škerjanc
+385 (0)98 425 875

E-mail:
info@villa-marone.com

Adresa:
Dobreć, Antići 87
51415 Lovran

Koordinate:
N 45° 18′ 09.1″ , E 14° 15′ 27.3″

+385 (0)98 425 875
info@villa-marone.com
Call Now Button